Sakurasou no Pet na Kanojo

2013.09.22. 19:05 lapishun

Az ifjabb korosztály figyelmébe szeretném ajánlani a Sakurasou no Pet na Kanojo című 24 részes animét. Szerencsére túllép a hárem animék szokásos alaphelyzetén, s nem a tanácstalan főhős nők körüli szerencsétlenkedéséről szól, bár mondanivalója megmarad a "ne add fel álmaidat"-nál, mégis könnyed szórakozást nyújt a romantika és humor kedvelőinek. 

Sakurasou.no.Pet.na.Kanojo.full.1300138.jpg

A részek elég hullámzóan teljesítenek, de az utolsó két epizód miatt megbocsátjuk azt a pár csetlő-botló részt is, ahol szemmel látható volt a készítők tétovázása, hogy mihez kezdjenek a karakterekkel, engedjék-e el a kezüket s indítsák el őket a fejlődés útján vagy kanyarítsák őket ugyanabba a mederbe. A végeredmény valahol a kettő közé sikeredett.

2012-13-as animéről lévén szó grafikára nem lehet panasz, a hátterek gyönyörűek, a karakterek pedig egytől egyik szerethetőek.

A történet szerint Sorata Kandának ki kell költöznie a középiskola rendezett kollégiumából, mert ott nem engedett a háziállat tartás, ő pedig nem hajlandó megválni macskájától. Így egy lerobbant, rossz hírű kisebb kollégiumába kerül, ahol a problémás diákokat szállásolják el. Már első éjszakáján megismerkedik a furábbnál furább lakókkal, a túl laza felügyelő tanár, az antiszociális számítógépguru, a férjes asszonyokat fűző szépfiú, a mindig túlságosan lelkes végzős lány... de az i-re a pontot egy új diák érkezése teszi fel, aki amilyen gyönyörű, épp annyira életképtelen, hisz még felöltözni sem tud egyedül... Ezen kollégium és lakóinak életét ismerhetjük meg a sorozatban.

Szólj hozzá!

Címkék: anime vígjáték romantika iskolai élet

A bejegyzés trackback címe:

https://jdorama.blog.hu/api/trackback/id/tr605528789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása